Ingredienser
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 1/2 dl couscous
1/2 purjolök (100 g)
150 g champinjoner
1 paprika
1 paket bacon (140 g)
1/2 grillad kyckling
1 1/2 tsk chili & lime-krydda
1 avokado
1 dl filmjölk
1 krm salt
1/2 krm peppar
Gör så här
1. Koka upp vattnet och grönsaksbuljongtärningen. Tillsätt couscous och låt det dra i 10 minuter under lock.
2. Ansa och skär purjolöken och champinjonerna i fina skivor. Skär paprikan i centimeterstora bitar. Fräs grönsakerna i margarin.
3. Klipp bacon i bitar och låt det steka med 3–4 minuter.
4. Rensa den grillade kycklingen.
5. Blanda alltsammans i en skål och krydda med chili & lime-krydda.
6. Dela och gröp ur avokadon. Mosa och blanda med filmjölk. Smaka av med salt och peppar.
7. Servera couscousrätten med avokadoröran.